First Class Entertainment

Onze werkwijze

Onze werkwijze

GEEN ZORGEN & GEEN STRESS…..

Geen zorgen en geen stress voor u met als resultaat een geslaagd evenement neerzetten,
Dat zijn de belangrijkste facetten bij First Class Events & Entertainment. Om dat te realiseren gaat men als volgt te werk bij het binnenkomen van een aanvraag voor een festiviteit. We hebben daarbij een aantal belangrijke pijlers:

LUISTEREN

Het begint allemaal met goed luisteren naar u, want u heeft vast al voor een groot deel in uw hoofd hoe uw festiviteit eruit moet gaan zien.

VRAGEN

Vervolgens hebben wij vragen. Véél vragen. Want hoe meer wij te weten komen over u, uw wensen en uw gasten, hoe preciezer wij invulling aan uw festiviteit kunnen geven.

PERSOONLIJK CONTACT

Afhankelijk van de grootte van uw festiviteit vinden wij het heel prettig om te weten wie wie is. Vandaar dat we graag bij u langskomen om ons voor te stellen en verder met u te brainstormen. We werken graag persoonlijk en met korte lijnen, zodat we zo goed mogelijk aan al uw wensen kunnen voldoen.

OFFERTE

De logische vervolgstap is het maken van een offerte, waarbij uw wensen worden geïntegreerd met onze creatieve ideeën. Daarbij moet u weten dat een offerte (uiteraard) altijd kan worden aangepast. Geen enkel probleem!

CONTRACT

Wordt er een deal gesloten? Dan ontvangt u van ons een uitgewerkte overeenkomst met daarin alle afgesproken zaken en details. Zo weet u precies waar u aan toe bent!

HET EVENEMENT

Op de dag van het evenement zijn er van begin tot eind een of meerdere medewerkers van First Class Events & Entertainment aanwezig voor de begeleiding en uitvoering. Zij zorgen ervoor dat uw festiviteit vlekkeloos verloopt en dat u er zelf geen omkijken naar heeft. U hoeft zich absoluut geen zorgen te maken over het verloop van uw event: wij zijn er om u te ontzorgen en te ontstressen en dat doen we ook..

EVALUATIE

Binnen 14 dagen volgt er altijd een evaluatiegesprek, waarbij we onder het genot van een kopje koffie of thee het gehele evenement nog eens doornemen.
Wellicht heeft u opmerkingen of kanttekeningen. Wat ging er goed en wat kon eventueel beter? Wat waren de reacties en hoe heeft u het zelf ervaren?
Laat het ons gerust weten.

First Class Events & Entertainment organiseert, creëert, adviseert en regisseert verrassende unieke, ludieke belevingsarrangementen en festiviteiten voor zowel bedrijven als particulieren en verzorgt daarnaast de boekingen van opvallende artiesten en attracties.