First Class Entertainment

Over ons

Wij organiseren met oog voor detail

Bent u van plan om van uw evenement een onvergetelijk feest te maken? Of het nu gaat om een origineel bedrijfsuitje, een familiefeest, uw bruiloft, vrienden en/of vriendinnendag. Met jarenlange ervaring en persoonlijke creativiteit helpt First Class Events & Entertainment u aan de juiste ingrediënten en zult u werkelijk genieten!

First Class Events & Entertainment wordt gedreven door de temperamentvolle Herman en gepassioneerde Alice. Samen maken zij van iedere aangelegenheid een ware belevenis. Vele gasten gingen u in de loop der jaren voor. Laat u fascineren door prachtige locaties, verrassende artiesten, originele activiteiten, die zij speciaal op u afstemmen.

Alice & Herman

Alice van Diejen komt van oorsprong uit de modewereld. Ze was werkzaam bij “’ de Witte Markies’, de bruidsmodezaak van Marco’s Borsato’s moeder Mary in Alkmaar. Zij liep niet alleen modeshows, maar presenteerde ze ook.

Herman van Diejen is al van jongs af aan actief in het entertainmentvak. Begonnen als manager van een groot aantal groepen ging hij met de tijd mee door te schakelen naar het bedenken, creëren en uitvoeren van allerhande producties. Eind jaren ’80 organiseerde hij concerten met onder andere Fats Domino, Roy Orbison, Jerry Lee Lewis, The Hollies en vele anderen.

Persoonlijke aandacht

De persoonlijke aandacht waarmee Herman en Alice hun gasten verwelkomen, onderscheidt hen van alle andere festiviteiten en organisatiebureaus. De jaarlijks terugkerende gasten beschouwen zij als een blijk van waardering voor hun vak. Dit winning Team begrijpt uw wens om iets te vieren of te organiseren. Een persoonlijk (advies)gesprek? Neem vrijblijvend contact op.

Genieten is een kunst;
anderen laten genieten een vak.
Ons vak!