First Class Entertainment

Menzo / feestzanger

Menzo / feestzanger

Menzo Kortland: Feestzanger pur sang!

Toen Menzo Kortland de eerste 3FM Soundalike of Music-Award won, was het eerst de verbazing die toesloeg. Vervolgens werd het een prima start van 2019, want de aanvragen stroomden binnen. Menzo zelf was er beduusd van, want verwacht had hij dit zeker niet.

Anno 2020 is Menzo een aantal keren per week ergens in het hele land te zien en met name te horen met zijn show van 30 minuten, waarin hij het publiek een reeks hilarische en geweldige imitaties laat horen van de allergrootste sterren uit binnen- en buitenland.

Maar dat niet alleen: ook de meest heerlijke partyhits aller tijden worden door de 27-jarige Menzo ten gehore gebracht van artiesten zoals o.a.: Gerard Joling, Lee Towers, Frans Duijts, Gers Pardoel, Enrique Iglesias, Justin Bieber, Michael Jackson, Guus Meeuwis, Frans Bauer, André Hazes en vele anderen.

Succes is bij voorbaat verzekerd, dat kunnen wij u absoluut garanderen.
En … alles live!

First Class Events & Entertainment organiseert, creëert, adviseert en regisseert verrassende unieke, ludieke belevingsarrangementen en festiviteiten voor zowel bedrijven als particulieren en verzorgt daarnaast de boekingen van opvallende artiesten en attracties.