First Class Entertainment

Zanger Frank Galan

Zanger Frank Galan
Verrassend anders!

 

 
Om de Belgische zanger Frank Galan het predicaat op te spelden van tribute Julio Iglesias is ten dele waar. Daarmee doe je hem te kort want hij is meer dan dat en hij kan ook meer. Van Nederlands, Duits tot Spaanstalig en inderdaad is hij ooit bekroond tot 1e “Dutch Julio Iglesias”. Albums, in zowel het Spaans, Duits als Nederlands gingen als zoete broodjes over de toonbank. Anno 2023 weet hij zijn publiek nog steeds te beroeren met zijn warme stem en charmante uitstraling. Hij is dan ook terecht een absolute meerwaarde op events, waar klasse en stijl gevraagd wordt.

De ideale presentator …

Improviseren, een vleugje humor, prachtige uitstraling en feilloze presentatie in diverse talen maken Frank Galan tot een “First Class” presentator met bovendien de mogelijkheid om een presentatie een meerwaarde te geven met een optreden als (bijvoorbeeld) afsluiting. Twee vliegen in een klap!

Zie Frank Galan op YouTube:


 
First Class Events & Entertainment organiseert, creëert, adviseert en regisseert verrassende unieke, ludieke belevingsarrangementen en festiviteiten voor zowel bedrijven als particulieren en verzorgt daarnaast de boekingen van opvallende artiesten en attracties.