First Class Entertainment

Typetjes: Spraakmakend en sfeerverhogend!

TYPETJES:
Spraakmakend en sfeerverhogend!

 

 
Aansprekende typetjes slaan op elke festiviteit 100% aan, zijn bovendien sfeerverhogend, maken mensen “losser” en kunnen, mits het juiste typetje op de juiste plaats, ook nog eens voor verbinding zorgen.
Mensen aan het lachen maken is bevrijdend, maffe typetjes spelen ook.
Nagenoeg overal te plaatsen: bedrijfsfeesten, bruiloften, afscheidsfeesten, openingen, thema-avonden, verjaardagen, markten, winkelcentra etc, etc.
Het juiste typetje beschikt over fingerspitzengefühl : haarfijn aanvoelen en inspelen op de situatie ter plaatse. Fijnbesnaard of iets wat losser en alles daar tussenin. Maar altijd: vanuit een komische insteek en een samenspel tussen typetje en de mensen.

First Class heeft ze!

De Burgemeester, de beveiligingsagent, de vieze kok, foute ober, schoonmaker, dokter, kapitein en Amsterdamse Johnnie, de Pizzakoerier, de Plantfamilie etc, etc.
Stuk voor stuk toppers.

Extra dimensie …

De “Burgemeester” met een komische speech voor iemand die in het zonnetje gezet moet worden?.
Maatwerk en bij voorbaat een absolute topper!
First Class regelt het!

 
First Class Events & Entertainment organiseert, creëert, adviseert en regisseert verrassende unieke, ludieke belevingsarrangementen en festiviteiten voor zowel bedrijven als particulieren en verzorgt daarnaast de boekingen van opvallende artiesten en attracties.