First Class Entertainment

Tribute Abba

Tribute
Abba

 

 
Een van de meest succesvolle Abba-tributebands van Europa, afkomstig uit Slowakije, heeft al meer dan 3000 succesvolle concerten achter hun naam staan in geheel Europa en daarbuiten. Ook in Nederland zijn zij met regelmaat te gast tijdens de meest uiteenlopende evenementen van bedrijfsfeest tot pleinfeest.

Werden in 2009 zelfs uitgeroepen tot Abba’s Tributeband nummer 1. In een wervelende show van 120 minuten (eventueel op te delen in 2 x 60 minuten) brengen zij een wervelstorm van hits. Stuk voor stuk herkenbaar, dansbaar en meezingbaar. Wat te denken van: Money, money, money / The winner takes it all / Dancing Queen / Chiquitita / Mama Mia / Waterloo / Super Trouper / Ring Ring etc. etc.

Vier man op de bühne aangevuld met een bassist en drummer maken het zestal tot een volwaardige band, waarbij succes bij voorbaat verzekerd is.

 
First Class Events & Entertainment organiseert, creëert, adviseert en regisseert verrassende unieke, ludieke belevingsarrangementen en festiviteiten voor zowel bedrijven als particulieren en verzorgt daarnaast de boekingen van opvallende artiesten en attracties.