First Class Entertainment

Puzzle It Out Experience 2.0

Puzzle It Out Experience 2.0

THE PUZZLE IT OUT EXPERIENCE 2.0:
Puzzelend een Vestingstad ontdekken

Een groot landelijk dagblad noemde in januari 2020 puzzelen ‘garantie voor een stukje gezelligheid’, maar wat belangrijker was: ze schreven ook dat het de nieuwe mindfulness is.

Komt dat even goed uit, want met dit arrangement gaat u al puzzelend een Vestingstad ontdekken. Samen met uw team gaat u vele puzzels, in allerlei soorten en gradaties, oplossen. Daarbij zult u niet alleen veel zien van de pracht van een stad, maar wordt ook de puzzelkennis van u en uw collega’s, vrienden of familie aardig op de proef gesteld.

En weet u wat extra leuk is? De oplossingen zijn niet te vinden op internet, zodat u echt ouderwets moet gaan overleggen met uw team.

Ontdek waar u de puzzels kunt vinden met behulp van een luchtfoto van de stad en vindt ze vervolgens op hun hangende, drijvende of andere ludieke locatie. Los zoveel mogelijk puzzels op in twee uur (of langer) en vergeet ondertussen vooral niet om te genieten en heel veel plezier te hebben.

Deze bijzondere puzzeluitdaging waarin heel wat te puzzelen valt, is door iedereen prima te doen, ook al bent u geen verwoed puzzelaar. Het kan worden gespeeld in diverse Vestingplaatsen.

Dit vonden Ron Santifort en Ineke Verwijs van The Puzzle It Out Experience 2.0 tijdens hun Familiedag in Heusden:
‘De reacties van de familieleden waren heel positief en vooral de jeugd vond het geweldig leuk. Die laten de hersens graag kraken. Het weer was goed, de vesting is vrij compact en dus was alles goed te belopen. Het kon niet beter!.
We kijken terug op een zeer geslaagde dag.

First Class Events & Entertainment organiseert, creëert, adviseert en regisseert verrassende unieke, ludieke belevingsarrangementen en festiviteiten voor zowel bedrijven als particulieren en verzorgt daarnaast de boekingen van opvallende artiesten en attracties.