First Class Entertainment

Remko / akoestische blues

Remko / akoestische blues

Akoestische blues door Belgische Bluessensatie Remko

De Belgische One Man Blues Band Remko brengt akoestische blues geïnspireerd op de oude Delta Blues en met name het songbook van Robert Johnson.

Dat doet hij op een enthousiaste manier met zowel slow als uptempo stukken.
Maar … daar blijft het niet bij: Remko lardeert elk nummer met een kort verhaaltje over de muziek of het ontstaan van een nummer. Boeiend en onderhoudend!

Remko gaat de blues niet ‘heruitvinden’. Hij laat structuur bestaan, maar geeft wel een persoonlijke draai aan elk nummer. Het concert mag terecht uniek worden genoemd. U moet Remko niet boeken voor lalalapubliek; wél voor luisterend publiek en echte bluesliefhebbers!

Hij blaast de legende Robert Johnson nieuw leven in, verhaalt over de mythe en zorgt voor rillingen met zijn interpretaties van de bekendste songs, waaronder “Me and the Devil blues”, “Walking Blues”, “Sweet Home Chicago”, Cross Road Blues” en ga zo maar door.

Iets horen? “Dust my blues”

One man band Black Label katapulteert ons rechtstreeks naar de Mississipi Delta met een flinke brok nostalgische blues.

Geplaatst door Het Stadsmagazijn op Vrijdag 21 februari 2020

 

First Class Events & Entertainment organiseert, creëert, adviseert en regisseert verrassende unieke, ludieke belevingsarrangementen en festiviteiten voor zowel bedrijven als particulieren en verzorgt daarnaast de boekingen van opvallende artiesten en attracties.