First Class Entertainment

EscapeGame

EscapeGame

Escape Game:
Alle zintuigen op scherp!

Een arrangement dat inzetbaar is tijdens bedrijfs-, team-, vrijgezellen- en familie-uitjes. Het vereist wel een aantal belangrijke eigenschappen van de deelnemers, zoals vindingrijkheid, samenwerking en vertrouwen in elkaar. Het zet al uw zintuigen op scherp! U bent verzekerd van optimale teambuilding.

Het arrangement bestaat uit drie delen, waarbij het het belangrijkst is om de cijfers van een 4-cijferige code te vinden. Met die code kan het kistje geopend worden met daarin de sleutel waarmee het team de stad kan ontvluchten.

In deel 1 gaan de teams (maximaal 4 personen) verbonden met elkaar op zoek naar de 4 cijfers van de code. In het tweede gedeelte, de Battle of The Tips, gaan ze via allerlei opdrachten op zoek naar de juiste volgorde van de cijfers.

In het enerverende slotgedeelte gaan de teams daadwerkelijk de jacht openen op het kistje met daarin de sleutel. Maar bij welke uitgang van de stad bevindt zich dit kistje?

De stad kan op vier manieren worden verlaten. Maakt uw team de juiste keuze?! Spannend, want een verkeerde keuze kan funest zijn en betekenen dat het concurrerende team als winnaar zal worden gehuldigd …!

Durft u het aan om in een onvoorspelbare game vol puzzels, uitdagingen en cryptische aanwijzingen te stappen? Informeer dan snel naar de mogelijkheden.

Reacties:

Intrakoop / Antje ten Broek:
“Alleen positieve reacties gekregen. Het stadje leent zich uitstekend voor de EscapeGame. Overzichtelijk, de grens is duidelijk en leuk dat je elkaar soms tegenkomt”.

Lia van Ballegooijen / Vriendinnenuitje:
“Wij hebben een hele leuke middag gehad en zijn zelfs nog fanatiek geworden.
Kortom; heel geslaagd!”

PCPO TriVia / Coby Korevaar:
“Wij hebben een erg leuke middag gehad. Iedereen was erg positief over het spel.
De samenwerking met First Class was prima”.

First Class Events & Entertainment organiseert, creëert, adviseert en regisseert verrassende unieke, ludieke belevingsarrangementen en festiviteiten voor zowel bedrijven als particulieren en verzorgt daarnaast de boekingen van opvallende artiesten en attracties.