First Class Entertainment

Ecopainting

Ecopainting

ECOPAINTING:
zonder verf en kwast!

Met EcoPainting worden de deelnemers in eerste instantie op het verkeerde been gezet, want aan dit First Class-uitje komt geen verf of kwast te pas.
U hoeft niet te kunnen schilderen, iets af te weten van kleuren of over het mengen daarvan. Iedereen kan het dus!

Het is niet alleen leuk, het is zelfs reuzeleuk. Extra leuk is dat u bij EcoPainting aan het werk gaat met producten die 100% natuurlijk zijn. Producten die de natuur heeft achtergelaten en die nagenoeg overal aanwezig zijn. Want zeg nu zelf: bladeren, paddenstoelen, mos, schors, gras, eikels, bloesem etc. zijn toch niet al te moeilijk te vinden en liggen op vele plaatsen zo voor het oprapen.

Als team gaat u in de eerste plaats op zoek naar de ‘ingrediënten’ waarvan in een later stadium de EcoPaint wordt gemaakt. Samen zoeken naar aparte boomstronkjes, gras, blaadjes die uw uiteindelijke canvaspaint tot een waar kunstwerk zullen verheffen. U zult versteld staan van wat u allemaal gaat tegenkomen in de natuur! Als de verzamelwoede is gestild, gaat het grote werk beginnen. Wat gaat er gemaakt worden? Daarvoor is inschakeling van de ‘denktank’ zeker een must. Uit wie die denktank bestaat ? Heel simpel: uit uw eigen teamleden. Gezamenlijk moet u de klus gaan klaren en … dat gaat ook úw team gegarandeerd lukken.

U zult niet alleen verbaasd maar tegelijkertijd ook heel trots zijn op het uiteindelijke resultaat. Een eindresultaat dat u vast niet had verwacht, maar dat met trots kan worden getoond: een echte, door u vervaardigde EcoPaint!

Programmaduur:
2 x 45 minuten

Minimum / maximum aantal deelnemers:
Minimaal 16 / maximaal 40

Materiaal:
De EcoPaint wordt gemaakt op een canvaslijst van 50 x 60 cm en mag na afloop mee naar huis genomen worden.

First Class Events & Entertainment organiseert, creëert, adviseert en regisseert verrassende unieke, ludieke belevingsarrangementen en festiviteiten voor zowel bedrijven als particulieren en verzorgt daarnaast de boekingen van opvallende artiesten en attracties.