First Class Entertainment

Dikke Dames Schilderen

Dikke Dames Schilderen

Ongekend populair:
Workshop: Dikke Dames schilderen

De workshop Dikke Dames schilderen is momenteel een van de populairste workshops. Wat daarvan de reden is?
In de eerste plaats de laagdrempeligheid; iedereen krijgt de garantie dat er een “dikke dames kunstwerkje” (40 x 50 cm) mee naar huis genomen gaat worden. En wie wil er nu niet zo’n uiterst fraai kunstwerkje thuis aan de muur hebben hangen. Iedereen toch?

Een echte kunstenaar behoeft men niet te zijn.

We hebben het fijne lijnenwerk van de dames al voorgetekend; uw creativiteit mag u tonen bij het inkleuren van het schilderij.
Ga los met de kleuren!.

Nog iets belangrijks!
Er wordt bij deze workshop veel gelachen; daar kunt u verzekerd van zijn. Iets dat synoniem staat bij de Dikke Dames schilderijen.

De workshop is compleet verzorgd, inclusief schilderijen (40×50 cm) , alle benodigde schilderattributen en uiteraard wordt u ontvangen met een kopje koffie of thee. Uiteraard is er deskundige begeleiding aanwezig die u helpt waar nodig.

Programmaduur: 2,5 / 3 uur

First Class Events & Entertainment organiseert, creëert, adviseert en regisseert verrassende unieke, ludieke belevingsarrangementen en festiviteiten voor zowel bedrijven als particulieren en verzorgt daarnaast  de boekingen van opvallende artiesten en attracties.