First Class Entertainment

Wil & Wood / allroundduo

Wil & Wood / allroundduo

Allroundduo Wil & Wood: 100% succes gegarandeerd!

Als het zeer veelzijdig moet zijn en u echt een extra dimensie wil toevoegen aan uw festiviteit, dan is het duo Wil & Wood de oplossing!

Wil staat voor William en Wood … inderdaad: als u de foto goed bekijkt, ziet u naast William de helft van het duo Maywood, dat in de jaren 80 en 90 een reeks aan wereldhits scoorde in tientallen landen. Wie kent niet de nummers ‘Mother how are you today’, ‘Late at Night’, ‘Rio’, ‘Mano’ en vele andere?

Wat u kunt verwachten van hun optreden van maximaal 4 x 40 minuten is een heel breed repertoire van de jaren 50 tot heden, met Engelse, Franse, Duitse en Nederlandse liedjes, waarbij een vleugje Maywood uiteraard niet ontbreekt.

Een stijlvol duo dat garant staat voor gezellige optredens waaraan we met een gerust hart het label “bij voorbaat geslaagd” durven hangen.

Bovendien zijn Wil & Wood self-supporting (geluid tot maximaal 150 personen) en hangt er een klantvriendelijk prijskaartje aan.

First Class Events & Entertainment organiseert, creëert, adviseert en regisseert verrassende unieke, ludieke belevingsarrangementen en festiviteiten voor zowel bedrijven als particulieren en verzorgt daarnaast de boekingen van opvallende artiesten en attracties.