• 06-53840196 / 06-23753144
  • info@firstclasentertainment.nl

zanger – WILLIAM JANZ

Nederland is een ster rijker: WILLIAM JANZ

William Janz bewandelt de omgekeerde weg om een ‘ster’ te worden in Nederland. Hij begint niet in eigen land, maar gaat in Spanje deelnemen aan “España Got Talent”. Dat William de looks heeft van zijn grote inspiratiebron Julio Iglesias en dat zijn stem ook aardig lijkt op die van de nog altijd immens populaire Spaanse zanger werkt er ongetwijfeld aan mee dat de Spanjaarden hem in de harten sluiten. Het gevolg? William heeft inmiddels de halve finale bereikt.

In Nederland nam platenbaas Riny Schreijenberg hem onder zijn hoede. Met zijn allernieuwste single “Mijn Allerliefste” kwam de man uit Rijswijk (in het dagelijkse leven nog steeds leraar) al snel binnen in de top 10 van de Nederlandse Top 1000. Over publiciteit heeft William niet te klagen. Hij zat aan tafel bij Business Class, Omroep Max, SBS6. Hij kreeg fraaie artikelen in de Telegraaf, het AD en weekblad Privé. Kortom: de ster van William is nog steeds rijzende.

“Geef hem een microfoon, sluit je ogen en kom in vervoering. We hebben gewerkt aan de juiste sfeer en het juiste image om in Nederland net zo succesvol te worden als in Spanje. Gelukkig gaat dat de goede kant op”, aldus Schreijenberg.

foto William Janz in haven
foto William Janz als Julio Iglesias