• 06-53840196 / 06-23753144
  • info@firstclasentertainment.nl

Workshop Efficienter Switchtasken

Workshop Efficienter Switchtasken

Tegenwoordig hoor je nogal eens de term ‘multitasken’: meerdere dingen tegelijk doen. Klinkt aantrekkelijk, want zo krijg je vast heel veel gedaan. Maar … is dat wel zo? Is het niet juist beter je op één ding tegelijk te focussen? Of te switchen van de ene naar de andere taak?

In deze boeiende workshop leert u hoe u op een effectieve manier kunt switchtasken. U krijgt tips hoe u gefocust kunt blijven, niet afgeleid wordt en zo productief mogelijk bent. Het is mooi om te zien hoe verschillend de deelnemers hiermee omgaan én hoe zij dit allemaal op hun eigen manier in praktijk kunnen gaan brengen.

Er wordt aandacht besteed aan de verschillen tussen multitasken, switchtasken en monotasken en ook allerlei interessante onderwerpen als timemanagement, mindfulness en burn-outpreventie komen aan bod. Allemaal zaken die in de hectische maatschappij van nu heel actueel zijn!

Resultaten van deze workshop?

  • Meer structuur in uw manier van werken en denken, zowel op de werkvloer als daarbuiten
  • Minder werkdruk en stress
  • Meer efficiëntie en productiviteit
  • Maximale aandacht voor de klant
  • Meer rust in uw hoofd

Laten we eerlijk zijn: dat wil toch iedereen! U zult merken dat de geleerde manier van werken voor uw organisatie tot een flinke kostenbesparing en een betere werksfeer zal leiden.

Bent u binnen uw organisatie betrokken bij uw werknemers en bezig met thema’s als timemanagement, samenwerken, veiligheid en stress-/burn-outpreventie? Dan is deze workshop de perfecte invulling voor een inspirerende bijeenkomst vol eye openers.

Gun uzelf en uw medewerkers deze mix van kennis, vaardigheden en interactie!

Benieuwd naar een paar reacties op de Workshop Efficiënter Switchtasken?

Onderwijsbureau 2Flow (Florence Stinis):

“Niet alleen uitermate geschikt voor volwassenen, maar ook voor jongeren. Waarom? Omdat leerlingen in deze training interactief over zichzelf en elkaar leren. De presentatie en de oefeningen zorgen ervoor dat je je bewust wordt van wat switchtasken met je doet.”

Schouten & Nelissen / Zaltbommel:

“Als trainer woonde ik deze presentatie bij en ik voelde mij gesterkt en geïnspireerd. Ideaal als workshop waarbij de presentatie en materialen gulle impulsen geven voor trainingen over persoonlijke effectiviteit.”

Mooi Advies Imagostyling / Herma Moolenaar:

“Ik heb genoten van de wervelende presentatie van de workshop. Heerlijk, die energie en de heldere uitleg!” 

Boekingsmogelijkheden:

WORKSHOP (tot 40 personen)

Programmaduur: 45 tot 90 minuten

Deelnemers gaan na een PowerPoint-inleiding en een demonstratie-act zelf actief aan de slag met de meegebrachte materialen.

LEZING/KEYNOTE (grote zalen)

Programmaduur: 20 tot 45 minuten

De toeschouwers krijgen tijdens een boeiende presentatie verschillende oefeningen uit te voeren, maar blijven daarbij wel op hun zitplaats.

EXTRAATJE

Na afloop ontvangen alle deelnemers een informatief miniboekje. Tegen een geringe meerprijs kunt u dit boekje laten voorzien van uw bedrijfslogo en een eigen boodschap. Informeer gerust even naar de prijs.

tekening Switchtasken
foto Jongleren(Switchtasken)
Overzichts foto borden LBC 1