• 06-53840196 / 06-23753144
  • info@firstclasentertainment.nl

Virtual Reality

Boek een VR-beleving op uw festiviteit!

VR (Virtual Reality) is momenteel hotter than hot op feesten, evenementen, beurzen, etc. Om in een virtuele wereld te stappen en 360 graden om je heen te kunnen kijken, is een unieke ervaring. En dat allemaal met de wetenschap dat de toepassingen op het gebied van VR steeds mooier, interactiever, leuker en realistischer gaan worden.

Een complete Virtual Reality-opstelling bestaat uit een VR-bril, bewegingscontrollers en High End Game PC met diverse games én daarbij een 47 inch LED TV op statief, zodat ook de omstanders kunnen meekijken met het beeld van de speler in de bril.

Voor een geringe meerprijs wordt er zelfs een tweede opstelling meegebracht, waardoor u de garantie heeft voor nog meer beleving.

 

Kruip in de huid van Max Verstappen

DE OPTIMALE BELEVING: DE VR RACE SIMULATOR

‘Overdonderend’ – dat is het enige juiste woord dat van toepassing is als u voor de eerste keer in een Virtual Reality Race Simulator stapt.

Het rijden in een Virtuele Racewagen zorgt niet alleen voor een enorme berg adrenaline, maar smaakt vooral naar meer. U kruipt echt in de huid van Max Verstappen. We kunnen met diverse stoelen komen: de Top Gear-seat, Formule 1-seat en de basis racestoel. Kiest u maar! U kunt het nog leuker maken door de VR Race thematisch aan te kleden en uit te breiden met een Top Gear leaderboard.

De Virtual Race Simulator biedt u de mogelijkheid om uw gasten op basis van highscores tegen elkaar te laten strijden. Zet de Oculus Rift bril op en duik in de virtuele racewereld!

FLGHT SIM zonder logo
Foto 09-09-16 20 08 34
VR - Race Simulator