• 06-53840196 / 06-23753144
 • info@firstclasentertainment.nl

Vestinggolf

vestinggolf

Al jaren een absolute topper op het gebied van begeleide belevingsuitjes!

Op zoek naar invulling voor uw bedrijfsuitje, teamuitje, broers & zussendag, vrijgezellenfeest, familiedag, neven & nichtendag, vrienden- of vriendinnenuitje, etc.? : Vestinggolf is de oplossing! Al jaren een absolute topper op het gebied van begeleide belevingsuitjes. Entertainment geschreven met de hoofdletter E; geschikt voor jong en oud.

vestinggolf-willem-alexander
vestinggolf-buiten
IMG-20180707-WA0010 bewerkt

Fraaie plekjes & een hoog humorgehalte…..

Vestinggolf heeft eigenlijk niet zo veel met het echte golf van doen. Er wordt gespeeld onder begeleiding van een Markies of Markiezin. De stick waarmee gespeeld wordt is wel heel apart, hij is namelijk rond en in de vorm van een kanteel. En juist die ronde stick zorgt voor veel verrassing en nog meer hilariteit. De lachsalvo’s zullen dan ook niet van de lucht zijn.

Holes zijn gecreëerd op de meest  fraaie en verrassende plekjes in een Vestingstad.

Bekijk op vestinggolf.nl

De unique selling points van Vestinggolf!

 • Actief, ludiek, uniek en sportief entertainment in een historische ambiance
 • Totaal niet te vergelijken met het echte golf
 • Iedereen speelt het gegarandeerd binnen enkele minuten
 • 100% beleving
 • Hoog humorgehalte
 • Verrassend
 • Teambuilding in optima forma
 • Spannend van begin tot eind
 • Betaalbaar
 • 365 dagen per jaar te spelen
 • Altijd begeleid door Markies of Markiezin

Upgraden naar en compleet Dagje in de Vesting…

Vestinggolf wordt gespeeld in maar liefst  21 vestingplaatsen in Nederland, België en Luxemburg; het is een op zichzelf staand uitje, dat moeiteloos geïntegreerd kan worden in een compleet: “Dagje in de Vesting”met als afsluiting bijvoorbeeld lunch, barbecue, buffet of diner.

Wist u dat mensen die Vestinggolf gespeeld hebben dit uitje honoreren met een 9,3 als cijfer? Dat zegt toch wel iets …!

Frits Kruise

We vonden het allemaal een zeer geslaagd teamuitje, de sfeer en lol spatte erbij spelers en spelbegeleiders van af. Dank richting jullie voor het faciliteren, ook de manier waarop. Een dergelijk uitje is voor ons geslaagd als we een gezellige sfeer hebben met een klein competitie-element erin. Dat is gelukt, en er is met elkaar heel wat afgelachen. Al met al, een fantastisch leuke middag in Vesting Bourtange met First Class Entertainment!

Christelijke School De Hoeksteen

Kort en krachtig: iedereen was erg enthousiast!

Van Noord Accountants

Het Vestinggolfarrangement tijdens ons bedrijfsuitje is als zeer positief ervaren.

Gert en Hettie Verhoeven

We kijken terug op een geslaagde zaterdag met Vestinggolf. We hebben met elkaar ontzettend veel plezier gehad tijdens het spelen; daar was iedereen vol lof over. Het was erg goed georganiseerd en heel leuk dat jullie dat in bijpassend markies- en markiezinnenkostuum doen.

Familiedag Nabbe

De reacties waren allemaal positief. Iedereen, van jong tot oud, heeft zich zaterdag kostelijk vermaakt. Je hebt niets te veel gezegd: Vestinggolf is geschikt voor alle leeftijden en erg leuk om met elkaar te spelen.

Familie Boersma

Het was een superdag. Alleen maar positieve reacties. Het was een dag die voor alle leeftijden geschikt was. Bedankt voor de perfecte organisatie.

Lenie Molenaar

We hebben Vestinggolf Hellevoetsluis als zeer leuk ervaren. Bovendien is de teamgeest weer optimaal opgekrikt.

Jaco Wesdorp

Onder de kundige leiding van Alice & Herman hebben wij niet alleen de mooiste plekjes van Brielle gezien, maar ook wisten zij ons optimaal te enthousiasmeren. Afwisselende holes, zowel buiten als binnen de stadsmuren. Bedankt voor de mooie middag. We hebben er totaal geen spijt van gehad!

Nichtendag (Familie Heuvel)

Het was voor ons een onvergetelijke dag. Vestinggolf is voor ons een echte aanrader. Ik dacht: drie uur golfen, is dat niet lang? Maar het tegendeel bleek waar, de tijd vloog voorbij. En nog wat: hoe langer je het speelt, hoe fanatieker je wordt!

Bureau Krediet Registratie

Ik heb hier en daar rondgevraagd naar de feedback op het uitje en de geluiden waren zeer positief.