First Class Entertainment

The Walking Bike

The Walking Bike

De Walking Bike: Is het nu wandelen of fietsen?

Het is in ieder geval een vaststaand feit dat de Walking Bike zorgt voor een uniek uitje, waarbij de deelnemers veel kunnen zien van de streek en onderweg veel plezier hebben.

Maar wat is nu precies de Walking Bike?
Het is een van meest innovatieve ontdekkingen op het gebied van fietsen van de afgelopen jaren. Het is een combinatie van wandelen en een snelle verplaatsing per fiets. De fiets is uitgerust met een loopband die je ondersteunt zolang je loopt. Daardoor kost het je nauwelijks inspanning om te bewegen in bijna alle situaties.

Iedereen rijdt binnen een kwartier moeiteloos weg.

De accu is goed voor een bereik van 50/60 kilometer, waardoor prachtige routes gereden kunnen worden, de maximumsnelheid die gehaald kan worden is ongeveer 25 kilometer.

WalkingBiken met opdrachten…

Je kunt alleen gaan fietsen, maar je kunt ook een combi maken van fietsen en het onderweg gezamenlijk uitvoeren van een aantal leuke opdrachten.
Vier stuks op vier fraaie, verschillende plaatsen en stuk voor stuk opdrachten die iedereen kan uitvoeren en gegarandeerd voor heel veel hilariteit gaan zorgen. De opdrachten worden begeleid door een First Class medewerker.

Cateringmogelijkheden…

Onderweg enkele malen stoppen bij een uitspanning om wat te drinken?
Geen enkel probleem maar First Class kan ook alles voor u verzorgen en de mooiste plekjes uitzoeken om daar met z’n allen te stoppen en wat te eten en drinken. Wars van alle (eventuele) drukte, gezelliger, als groep bij elkaar en ook wat goedkoper!

Mogelijkheden dus te over om er met The Walking Bike een gezellig en uniek middagje van te gaan maken.
Wedden dat u het een onvergetelijke ervaring zult vinden?
Te boeken rond regio Vestingplaats Heusden.

First Class Events & Entertainment organiseert, creëert, adviseert en regisseert verrassende unieke, ludieke belevingsarrangementen en festiviteiten voor zowel bedrijven als particulieren en verzorgt daarnaast de boekingen van opvallende artiesten en attracties.