• 06-53840196 / 06-23753144
  • info@firstclasentertainment.nl

The Robinson Mission

The Robinson Mission

Waar spanning en teamverband hand in hand gaan…

Het gegeven:

Je bent op een onbewoond eiland (maar dit kan ook net zo gemakkelijk een kuststrook zijn, een rustig strand bij de rivier of een mooie, bosrijke omgeving). De belangrijkste stelregel is overleven, hoewel je dat natuurlijk niet al te letterlijk moet nemen, want het spel en het plezier zullen de boventoon blijven voeren. Er zal in teamverband worden gestreden om erachter te komen wie uiteindelijk de echte Robonson is. Wekenlang duurt onze missie niet. Helaas moeten we het beperken tot 2-3 uur, maar die staan dan ook bol van een mix van beleven, beproevingen en uitdagingen. Niets zal worden ontzien om de deelnemers het echte Robonsongevoel te bezorgen, waarbij spanning, strijd en overwinnen de belangrijkste ingrediënten zijn.

Indeling Teams

De teams zullen willekeurig worden ingedeeld. Hoe? Heel simpel: elke deelnemer neemt een schelp uit de schaal met daarop zijn teamnummer. De teams blijven tot de finale bij elkaar. Pas in de slotfase spelen de teamleden van het winnende team tegen elkaar de finale, met als apotheose de strijd om de Real Robonson.

Opdrachten

Alle opdrachten zijn zo gemaakt dat de deelnemer zich op een eiland waant. Fysiek voor iedereen prima te doen, maar ze eisen wel inzicht en kennis. Overleven en ontsnappen liggen dicht bij elkaar.

Om wat voor opdrachten het gaat? We noemen er een paar: vuur maken, voedsel zoeken, putten bouwen, schatten zoeken, puzzels oplossen, touw knopen, enzovoort.

Robonsonraad

Er is zelfs een heuse Robonsonraad, waarbij de teams kunnen worden ‘weggestemd’. Ze hoeven niet daadwerkelijk te vertrekken, maar wel zullen de stemmen die zij ontvangen later in aftrek worden gebracht.

Munten

Overal is aan gedacht, ook aan de immuniteitsmunt – waardoor een team nooit laatste kan worden – én de verdubbelmunt – waarmee het resultaat van de opdracht wordt verdubbeld.

n wie ervoor zorgt dat alles verloopt zoals het verlopen moet? De Missieleiding! Zij sturen de teams aan en geven uitleg over de opdrachten. Na afloop, als slot van de Robonson Mission, vieren we de prijsuitreiking. En neem van ons aan: die prijs is de moeite waard!

foto zandkastelen bouwen2
foto Schatzoeken2
vuurmaken 32
tekening Robinson2