• 06-53840196 / 06-23753144
  • info@firstclasentertainment.nl

Supersjoelkampioenschap

Al ruim 25 jaar een topper op de meest uiteenlopende evenementen het Supersjoelkampioenschap doorstaat de tand des tijds

Als een evenement:
… al meer dan 25 jaar volop on the road is,
… elke keer nog volop succes boekt,
… veel wordt teruggevraagd,
… elke keer weer kan bogen op zeer fraaie recensies,
… steeds enthousiaste deelnemers oplevert,

dan is geen woord teveel gezegd wanneer we stellen dat het Supersjoelkampioenschap de tand des tijds overduidelijk heeft doorstaan!

sjoelen
twee vbakken in Schelluinen

De reden van het succes: de eenvoud!

Bewust is de formule van begin af aan simpel gehouden: een supersjoelbak van 5 meter lang, schijven zo groot als een schoteltje, een decor van 5 x 2 meter, geluidssetje tot 200 personen, leuke, enthousiaste begeleiding en een presentator in de persoon van Mister Supersjoel et voilà … het Supersjoelkampioenschap ten voeten uit. Maar het belangrijkste is de laagdrempeligheid. Iedereen speelt het binnen enkele minuten, want wie heeft er nu niet ooit in zijn jeugd gesjoeld? En laten de regels van het Supersjoelen nu bijna dezelfde zijn!

Internationaal

Met deze formule wordt al ruim 25 jaar rondgetoerd. En niet alleen in Nederland. Ook in België, Duitsland (een hit op Stadsfesten!) en zelfs in Engeland (Winkelcentrum Meadowhall in Manchester) maakte men kennis met deze aloude Hollandse traditie, alleen nu met superlange bakken en supergrote schijven.

Nagenoeg overal in te zetten

Het Supersjoelkampioenschap is op bijna elk evenement inzetbaar: van klein- tot grootschalig, van bedrijfsfeest tot winkelcentrum en alles wat zich daartussen bevindt.

De formules

Door de jaren heen zijn er verschillende formules bedacht. Zo kan er individueel worden gespeeld, maar tijdens bedrijfsfestiviteiten kan deze activiteit worden omgedoopt tot Duo-Supersjoelkampioenschap.
Zijn er veel kinderen op uw evenement aanwezig? Dan zetten we toch gewoon het Familie-Supersjoelkampioenschap op het programma?
Allemaal even succesvol!

Supersjoelen
Grote Groep in Hoogerheide
Supersjoelen 01