• 06-53840196 / 06-23753144
  • info@firstclasentertainment.nl

Spreker Je Geld Of Je Leven

Spreker Je Geld Of Je Leven

Waarom worstelen sommige mensen hun hele leven met geld, terwijl anderen heel eenvoudig financiële vrijheid creëren? Wat is hiervan de reden? Suze Maclaine Pont heeft er een workshop over gemaakt, waarin zij antwoord geeft op de vraag “Hoe komt dit?” en daarbij bovendien de nodige inzichten deelt.

Het is verleidelijk om te denken dat het te maken heeft met opleiding, achtergrond, vaardigheden, timing, intelligentie, je werk, gewoontes, geluk, investeringen, enzovoort. In werkelijk is het géén van deze oorzaken. Er is maar een oorzaak die ten grondslag ligt aan je financiële positie: je onbewuste programmering rond geld.

Suze kan er alles over vertellen. Ze gaat dieper in op het feit dat in werkelijkheid het geld ook jóu runt, in plaats van dat jij je geld en je bedrijf runt. Een boeiende en interessante workshop, waarbij je ‘Geldblauwdruk’ een belangrijke rol speelt. Suze gaat uitleggen wat deze ‘Blauwdruk’ inhoudt én hoe je hem kunt veranderen. Dat alles in de 2 x 45 minuten durende workshop “Je geld of je leven”.

foto Je Geld of je leven(Suze)
foto Suze Maclaine bij zee
foto Je Geld of je leven(Suze live)