• 06-53840196 / 06-23753144
  • info@firstclasentertainment.nl

Spreker Halime

Spreker Halime

Verrassend, boeiend en een inspiratiebron vol positieve energie

HOE HALIME ZICH TERUGVOCHT IN DE WEST-EUROPESE CULTUUR!

De inspiratie en bron van positieve energie van Halime Yarba werkt als een soort ‘kruisbestuiving’. Zij weet deze als geen ander over te brengen op haar toehoorders. Bewust kiezen voor geluk en voor 100% voor je eigen dromen gaan, werkt aanstekelijk. Ze boeit, raakt en bezit oneindig veel doorzettingsvermogen. Bovendien is ze zeer toegankelijk voor iedereen die het gevoel heeft even ‘vast te zitten’ en niet weet hoe verder te gaan, zowel op het persoonlijke als het zakelijke vlak.

Met haar verhaal gaat ze elke deelnemer verrassen. Haar boodschap? Je kunt, als je er echt voor gaat, altijd kiezen je dromen werkelijkheid te laten worden. Halime is geboren in Rotterdam als dochter van een Nederlandse moeder en een Turkse vader. Ze wordt uitgehuwelijkt aan haar neef. Gevangen in een cultuur van eeuwenoude tradities heeft ze geen enkele keus. Ze kan echter niet gelukkig worden met de man die haar vader voor haar heeft uitgekozen.

Na jaren besluit Halime te kiezen voor haar eigen geluk, ook al heeft dat tot gevolg dat ze alles verliest. Uit angst voor eerwraak van haar familie neemt zij de vlucht naar een vrouwenopvanghuis en moet ze haar drie kinderen achterlaten. Hoe het lukt om zich vanuit een uitzichtloze positie terug te vechten in de West-Europese cultuur? Halime neemt u graag mee op avontuur door haar verhaal bij u te komen vertellen.