First Class Entertainment

Smul, smikkel & Supersjoelevent

Smul, smikkel & Supersjoelevent

Anders, smakelijk & succesvol:
Het Smul, Smikkel Supersjoelevent!

Het Smul, Smikkel & Supersjoelevent is een uitgebelanceerde mix van(de naam zegt het al) lekker eten en doe-entertainment. Het geheel speelt zich af aan een of meerdere Supersjoelbakken van 5 meter lengte met schijven zo groot als een schoteltje.

De strijd is verre van saai; integendeel: de spanning is optimaal en zal tot en met het schuiven van de laatste schijf aanwezig zijn. Er wordt solo gespeeld maar ook is de mogelijkheid aanwezig om in teams van 2 te gaan spelen.

Op het grote scorebord is de stand van zaken a la minuut af te lezen hetgeen de strijd alleen maar spannender maakt.

Aangaande het cateringgedeelte: het event kan moeiteloos ingepast worden tijdens een diner, kou/warmbuffet of barbecue.In overleg en afhankelijk van beschikbare tijd en cateringkeus worden 5 of 6 ronden gespeeld.

Bij elke Supersjoelbak ween spelleider terwijl een muziekje op de achtergrond voor een extra gezellige sfeer zorgdraagt.

Te boeken met 1 of 2 Supersjoelbakken.

First Class Events & Entertainment organiseert, creëert, adviseert en regisseert verrassende unieke, ludieke belevingsarrangementen en festiviteiten voor zowel bedrijven als particulieren en verzorgt daarnaast  de boekingen van opvallende artiesten en attracties.