First Class Entertainment

Rietaakvaren Biesbosch

Rietaakvaren Biesbosch

VAARTOCHTEN MET EEN HISTORISCHE RIETAAK

Vaartochten met een echte historische rietaak hebben altijd iets speciaals. Een extra dimensie krijgt zo’n tocht door de pracht van een van Nederlands mooiste natuurgebieden: de Biesbosch.

De uitstraling van de boot, de serene rust, het optimale genieten … Een prachtige aanvulling daarop vormen de boeiende verhalen en vele weetjes die u te horen krijgt over dit unieke gebied. Samen met de stuurmanskunsten van de schipper, die zijn schip moeiteloos door de smalle vaarwegen manoeuvreert, gaat dit voor een perfect uitje zorgen! U bent even helemaal weg van de jachtige wereld van alledag door een dagdeel (of zelfs een hele dag) helemaal back to basic te gaan. Ideaal als team-, bedrijfs- of familie-uitje.

Het is al een wonder dat de rietaak behouden is gebleven. Dat was kantje boord, maar met hulp van een aantal fanatieke Biesboschliefhebbers is het schip uiteindelijk toch weer beland waar het thuishoort: in de Biesbosch. Vroeger deed het daar dienst als transportschip, om het riet vanuit de Biesbosch naar het vasteland te vervoeren.

Informatie vooraf:

  • Het schip kan normaal 12 tot 15 personen meenemen (in Coronatijd 7 tot 10) op de reis door een van de prachtigste natuurgebieden van Nederland.
  • Er bevindt zich een chemisch toilet aan boord.
  • De vaste bemanning wordt gevormd door de schipper en (afhankelijk van de soort tocht) een medewerker van First Class Entertainment.
  • Zwemvesten zijn aanwezig.
  • Eenvoudige catering aan boord kan – op aanvraag- verzorgd worden.

Wist u dat….

U op de rietaak ook uitstekend kunt vergaderen of netwerken met een groep van maximaal 15 personen(in Coronatijd 7/8 personen).Een vergadering aan boord zorgt gegarandeerd voor meer aandacht en er zal meer informatie blijven hangen dan tijdens een vergadering op kantoor.

Informeer eens vrijblijvend naar de mogelijkheden!

First Class Events & Entertainment organiseert, creëert, adviseert en regisseert verrassende unieke, ludieke belevingsarrangementen en festiviteiten voor zowel bedrijven als particulieren en verzorgt daarnaast de boekingen van opvallende artiesten en attracties.