First Class Entertainment

William / Onemanband

William / Onemanband

William: Flexibel en van alle markten thuis!

Hij is gitarist/zanger en verstaat als een van de weinige artiesten de kunst om zichzelf bij een optreden helemaal weg te cijferen. Zijn belangrijkste streven: het achterlaten van een tevreden klant.

Hoe hij die kunst verstaat? Door zijn jarenlange ervaring in bands beschikt William over een duizelingwekkend (inter)nationaal repertoire van de jaren vijftig tot heden. Maar dat is niet de enige pre. Want wat dacht u van het volume? De klant bepaalt het geluidsvolume en dat is een prettige gedachte bij het contracteren van William.

Williams idee over entertainment: “De mensen moeten gezellig met elkaar kunnen praten, dansen en genieten. Dat staat voorop en dat hoeft niet op een geluidsniveau dat mensen hiervan weerhoudt.”
William bewijst dat het kan: nooit meer vragen ’Kan het wat zachter?’ En dat is een hele geruststelling voor een opdrachtgever.

Daarnaast is het ook prettig te weten dat William al kan optreden op een oppervlakte van 2 x 2 meter! Ideaal op recepties, feesten, openingen, privé-party’s, tuinfeesten, terras enzovoort.
William is selfsupporting: hij brengt zelf geluid mee (tot 150 personen), dat binnen 30 minuten is opgebouwd. Ideaal, toch?

Enkele reacties:

Tuinfeest Familie Oldenziel:
“De muziek van William was onderhoudend en zeer gevarieerd. Hij voelde perfect aan wat onze bedoeling was, zowel qua geluidsvolume als de mix van liedjes. Hij heeft daarmee een zeer belangrijke bijdrage geleverd aan de sfeer van ons geslaagde feest.”

Tuinfeest in Frankrijk / Jan van Zwieten:
“William paste geweldig in het tuinfeest tussen de barbecue en de haardvuren van ons oude landhuis. Hij sloot naadloos aan bij de sfeer en het gezelschap en heeft, mede hierdoor, iedereen een fantastische avond bezorgd.”

Privéfeest / Annie en Harrie van der Hagen:
“Zo hadden wij het verwacht: mooie nummers, veel verzoeknummers in combinatie met prachtig gitaarspel en stem. En dat alles op een zeer prettig geluidsvolume. Onze dank hiervoor.”

First Class Events & Entertainment organiseert, creëert, adviseert en regisseert verrassende unieke, ludieke belevingsarrangementen en festiviteiten voor zowel bedrijven als particulieren en verzorgt daarnaast de boekingen van opvallende artiesten en attracties.