• 06-53840196 / 06-23753144
  • info@firstclasentertainment.nl

Kunstig met klei

Origineel: Kunstig met klei

Doe eens origineel tijdens het afscheid of jubileum van uw medewerker. Stap eens af van dat flesje wijn, de tegoedbon of de envelop-met-inhoud. Think different. Geef een iets bijzonders, dat dienstdoet als cadeau maar ook nog eens een grote persoonlijke waarde heeft. Tijdens een creatieve sessie gaat u met uw personeel een kunstwerk maken, waarbij iedere medewerker een beeldje van klei maakt dat staat voor een persoonlijke band met de jubilaris.

Iedereen schrijft een persoonlijk woordje bij het beeldje en gaat ermee op de foto. Ook de beeldjes worden vereeuwigd door middel van een foto. Hiervan wordt een prachtig fotoboek gemaakt. Alle beeldjes worden na afloop van de activiteit verzameld en verwerkt tot een groot kunstwerk dat niet in geldelijke waarde is uit te drukken. Binnen twee weken wordt het kunstwerk tijdens een borreluurtje aangeboden aan de jubilaris. Dubbel feest dus!

P.S.: Kunstig met Klei kan ook ideaal worden ingezet als bedrijfsuitje, waarbij een kunstwerk wordt gemaakt dat uiteindelijk bij de receptie van het bedrijf komt te staan.