First Class Entertainment

Kever Cabrio Rally

Kever Cabrio Rally

DE KEVER CABRIO RALLY:
Exclusief & motiverend!

Toegegeven, prijstechnisch behoort een Kever Cabrio Rally tot het duurdere segment, maar je krijgt er dan ook wel een zéér exclusief arrangement voor, waar jaren later nog over zal worden gepraat. Als ‘gewoon uitje’ is het misschien te hoog gegrepen, maar (bijvoorbeeld) als incentive een absolute topper.

De Kever Cabrio Rally is een originele, gezellige, spannende én zeker ook ontspannende beloning voor uw klanten of medewerkers. Wanneer u uw klant of uw personeelsleden wilt stimuleren met een incentive is dit de ideale optie. Geef hen een Kever Cabrio Rally cadeau: gegarandeerd een succes.

Ziet u het al voor zich? Een echte Rally in een klassieke Kever Cabrio: het dak open, de wind door de haren en genieten maar. Er gaat niets boven een prachtig landelijk keveruitje, waarbij genieten centraal staat. Even geen climate control, stuurbekrachtiging en ESP, maar juist back to basic.

Het wordt een dag die uw klant of medewerker zich nog lang zal herinneren en die hem of haar zal aansporen tot nog betere prestaties. Er zal ongetwijfeld nog lang over worden gesproken.

De Rally wordt speciaal ‘op maat’ voor u gemaakt. Hij kan bijvoorbeeld plaatsvinden in een omgeving die u kiest, met opdrachten die op uw bedrijf zijn afgestemd. Via checkpoints onderweg kunt u een bezoek brengen aan bijzondere locaties of deze benutten voor uitdagende teamopdrachten. Wat denkt u van blind parkeren, waarbij de bestuurder geblinddoekt een parcours moet afleggen op basis van de aanwijzingen van de bijrijders? Vertrouwt u uw collega’s blindelings?

Mogelijkheden in overvloed om van de Kever Cabrio Rally een onvergetelijk succes te maken!

 

First Class Events & Entertainment organiseert, creëert, adviseert en regisseert verrassende unieke, ludieke belevingsarrangementen en festiviteiten voor zowel bedrijven als particulieren en verzorgt daarnaast de boekingen van opvallende artiesten en attracties.