• 06-53840196 / 06-23753144
  • info@firstclasentertainment.nl

Joseph Oubelkas

Joseph Oubelkas

JOSEPH OUBELKAS: Inspireert en motiveert!

Voor Joseph Oubelkas begon het allemaal in 2004 toen iets zijn leven totaal op zijn kop zette: de jonge ondernemer, die een succesvol bedrijf had, komt gevangen te zitten in Marokko gedurende de periode 2004-2009. Volkomen onschuldig zou later blijken… Die ervaring heeft grote impact gehad op Josephs leven. Maar het dieptepunt geeft hem ook kracht. Hij schrijft een boek: “400 brieven van mijn moeder”. En sinds de verschijning van dat boek in 2011 geeft Joseph lezingen en presentaties voor overheidsinstanties, scholen, universiteiten en het bedrijfsleven. Lezingen waarmee hij al tienduizenden mensen heeft weten te inspireren en motiveren.

Een lezing van Joseph is anders dan anders. Hij snijdt onderwerpen aan als: “Hoe ga je met moeilijke situaties om? Hoe maak je er het beste van? En waar leg je de focus?”. Thema’s als leiderschap, omgaan met verandering en omgaan met tegenslag komen daarbij aan bod. Zijn publiek leert zaken te relativeren en zal tot de conclusie komen dat je altijd een keuze hebt.

“400 brieven van mijn moeder” kreeg in 2014 een vervolg met Josephs tweede boek ”Gezondheid, Liefde, Vrijheid”. Hierin beschrijft hij zijn worsteling met de vrije, maar sceptische wereld. Hij vertelt hoe hij zich staande houdt, ondanks alle veranderingen, tegenslagen en onzekerheden en hoe hij probeert om langzaam maar zeker weer een succesvol en gelukkig leven op te bouwen.

foto Joseph Oubelkas
foto Joseph Oubelkas tijdens lezing
foto Joseph Oubelkas 02