• 06-53840196 / 06-23753144
  • info@firstclasentertainment.nl

Hitsz & Flitsz Musicquiz

Hitsz & Flitsz Musicquiz

Nederland mag zich met recht een quizland noemen; er zijn er honderden die er het land mee rondtoeren. “Hoe val ik op in deze quizwildernis?” is dan ook de grote vraag als er een nieuwe quiz op de markt komt. Daar heeft First Class Entertainment het antwoord op gevonden met een muziekquiz die terecht uniek mag worden genoemd in Nederland. Niet een of andere presentator die de vragen stelt of met een videoscherm laat zien. Nee, met Hitsz gaat het over een geheel andere boeg: een live quiz die u gegarandeerd nog nooit heeft meegemaakt en waaraan iedereen graag deelneemt. Deelnemen is overigens geen must, ook aanmoedigen kan al leuk zijn. Maar zelf meedoen is natuurlijk nog nét iets leuker en spannender!

Maar nu de hamvraag: wat is het verschil tussen Hitsz en al die andere honderden quizzen? Een van de belangrijkste factoren is wel dat zeker 75% van de vragen live wordt gespeeld door een multifunctionele musicus/presentator die van alle markten thuis is. In Hitsz kan hij zich uitleven: presenteren, drummen, basgitaar en keyboards spelen en soms zelfs allemaal tegelijk. Het publiek kan voor een deel zelf de vragen bepalen zodat er gegarandeerd voor elk wat wils bij zit.

Denkt u nu: ik weet weinig over muziek, radio en tv? Geen probleem. Zelfs met een beetje geluk kun je nog een flink eind komen, dus wat let je! Hitsz zorgt voor een enorme teambuildingsgeest en een groot saamhorigheidsgevoel. Het is geschikt voor de meest uiteenlopende, spraakmakende en memorabele feestavonden voor bedrijven, privé-party’s, familiedagen, recreatiecentra en andere leuke, gekke gelegenheden. Het is fun, lol en optimaal entertainment!