• 06-53840196 / 06-23753144
  • info@firstclasentertainment.nl

HET IEDEREEN-HEEFT-HET-NAAR-ZIJN-ZIN-ARRANGEMENT

HET IEDEREEN-HEEFT-HET-NAAR-ZIJN-ZIN-ARRANGEMENT

Tevredenheidsgarantie van 99%

Een nieuw arrangement met een ‘tevredenheidsgarantie’ van 99,9%. Toegegeven, dat is hoog, maar we garanderen u dat we het volledig waarmaken.

Het arrangement is ontwikkeld voor gezelschappen (vanaf circa 60 personen). Vooraf krijgen de deelnemers de keus uit twee of drie arrangementen waaraan zij kunnen gaan deelnemen. De onderdelen worden samengesteld in overleg met het bedrijf dat ons de opdracht geeft en zijn afhankelijk van wensen, budget en tijdsduur.

De deelnemers ontvangen een fraaie leaflet met daarin foto’s en een korte omschrijving van de aangeboden arrangementen. Hierna kunnen zij zich inschrijven voor een of meerdere onderdelen die hen het leukst lijken of die het beste bij hen passen. Iedereen kiest dus zelf voor een onderdeel dat hem of haar aanspreekt, waardoor succes bij voorbaat vaststaat.

De onderdelen kunnen variëren van actief tot educatief en van uniek tot ludiek. Wat te denken van een scootertocht voor diegenen die de omgeving willen ontdekken? Of een workshop ‘Koeien beschilderen’ voor de creatievelingen? Een stadswandeling voor de cultuursnuivers of, voor de wat stoerdere doelgroep, een Drakenbootrace? En zo hebben we nog veel meer in petto. 

U zult het zien: iedereen zal het naar zijn zin hebben. Succes bij voorbaat verzekerd!

foto Koeien Schilderen Breda
foto Kartcoureurs in actie
foto Juichende winnaar tafelvoetbaltoernooi
foto Lipdub Jay Company
2013-07-04 13.55.42
Het ieder heeft het naar zijn zin arrangement