• 06-53840196 / 06-23753144
  • info@firstclasentertainment.nl

Ester Latama

ESTER LATAMA:
zangeres met stijl en ongekende mogelijkheden!

Ester Latama mag met recht een unieke zangeres worden genoemd. Ze is  geboren met een gaaf, prachtig, helder stemgeluid en heeft (ook niet onbelangrijk!) een toonvaste stem, wat niet van iedereen kan worden gezegd. Bovendien kunnen we absoluut stellen dat met Ester een echte persoonlijkheid op het podium staat!

Ze werd geïnspireerd door onder andere The Platters, Diana Ross en Gladys Knight. Haar zangcarrière speelde zich tot nu toe vooral in het buitenland af, waar ze ook lange tijd heeft gewoond. Zo zong ze in het achtergrondkoor bij Boney M, trad ze in Casablanca op als solozangeres tijdens het optreden van 2 Unlimited en deed ze optredens in o.a. Zwitserland, Oostenrijk, Duitsland en België. Nu is Ester gesetteld in Nederland en gaat ze verder bouwen aan haar zangcarrière.

Uniek boekingsconcept

Ester is zo allround dat zij een uniek boekingsconcept heeft ontwikkeld voor de entertainmentmarkt: iedere opdrachtgever mag zelf het repertoire kiezen dat Ester tijdens haar optreden (1 x 35 minuten of 2 x 20 minuten binnen 2 aaneengesloten uren) gaat zingen! Speciaal daarvoor heeft zij 8 blokjes van 20 minuten samengesteld met allemaal verschillende stijlen. 

Wilt u de keuzeblokken weten?

  1. Dance Classics (Seventies)
  2. Disco (Eighties)
  3. Good Memories (Fifties & Sixties)
  4. Country-and-western
  5. Rock-‘n-roll
  6. Hollandstalig
  7. Dance/Club (Rihanna)
  8. Mix (van-alles-wat)

Iets horen van Ester?

Foto Ester Latama 3
Foto Ester Latama 2