• 06-53840196 / 06-23753144
  • info@firstclasentertainment.nl

Escape Game

Escape Game

Met de Escape Game in diverse Vestingplaatsen haakt First Class Events & Entertainment in op de escape hype van dit moment. Het spel is inzetbaar tijdens bedrijfs-, team-, vrijgezellen- en familie-uitjes en vereist een aantal belangrijke eigenschappen van de deelnemers, zoals vindingrijkheid, samenwerking en vertrouwen in elkaar. Het zet al uw zintuigen op scherp!

Het arrangement bestaat uit drie onderdelen: in het eerste gedeelte gaan de teams, die uit maximaal 4 of 5 personen bestaan, op zoek naar 4 cijfers die uiteindelijk de code moeten vormen voor het openen van de kist. In deze kist bevindt zich de sleutel om de stad te kunnen ontvluchten.

Maar … het bezitten van de 4 cijfers is nog geen enkele garantie dat men ook de juiste code in handen heeft! Daarvoor gaat men in het tweede gedeelte, de Tip Battle, via allerlei opdrachten op zoek naar tips, die ertoe moeten leiden dat de eerder gevonden cijfers in de juiste volgorde komen te staan. In het enerverende slotgedeelte gaat u op jacht naar het kistje met de sleutel. Maar bij welke uitgang van de stad bevindt zich dit kistje?

De stad kan op vier manieren worden verlaten. Maakt uw team de juiste keuze?! Spannend, want een verkeerde keuze kan funest zijn en betekenen dat het concurrerende team als winnaar zal worden gehuldigd.

Durft u het aan om in een onvoorspelbare game vol puzzels, uitdagingen en cryptische aanwijzingen te stappen? Informeer dan snel naar de mogelijkheden!

  • programmaduur: 2 tot 2,5 uur
  • begeleiding: inclusief
  • speelplaatsen: diverse vestingplaatsen
  • minimum aantal deelnemers: 12
  • prijs vanaf: € 23,75 exclusief btw
Escape game 1.3
Escape game 2.1
Escape game 2.2
Escape game 2.3