• 06-53840196 / 06-23753144
  • info@firstclasentertainment.nl

Drakenbootclinic

Vet & cool: EEN DRAKENBOOTCLINIC

Een uitje op het water heeft altijd wel iets bijzonders, iets speciaals. En toegegeven: een DrakenbootClinic heeft nog een extra dimensie, want maar weinig mensen zullen het varen in een drakenboot al eens hebben meegemaakt. Een DrakenbootClinic kan niet zomaar overal plaatsvinden, want ook bij dit uitje staat veiligheid uiteraard voorop. Maar First Class kan u exact vertellen waar wel mag worden gevaren.

Afhankelijk van het aantal deelnemers kunnen grote (16 mensen + 1 drummer) of kleine boten (8 mensen + 1 drummer) worden ingezet. Waan u in China waar de geschiedenis van de Drakenboot 2000 jaar geleden begon. Een ding kunnen we u garanderen: het wordt een onvergetelijk uitje.

Gemakkelijk is het besturen van een drakenboot zeker niet: een drakenboot is lang en smal en daarom instabiel. Belangrijk bij het varen is dat de vaarders goed op elkaar letten en zo gelijk mogelijk proberen te varen. Optimale teambuilding is absoluut een vereiste. Een clinic bestaat uit twee gedeelten: eerst alle gezichten dezelfde kant op krijgen oftewel allemaal ‘in de maat’ varen, terwijl in het slotgedeelte de apotheose volgt in de vorm van een heuse race. Dat wordt op en top kicken! En o ja, kijkt u alvast uit naar een drummer, want die moet uit uw eigen gelederen komen.

First Class verzorgt de DrakenbootClinic van begin tot eind, inclusief vergunningen etcetera.