• 06-53840196 / 06-23753144
  • info@firstclasentertainment.nl

Dokter Tinus Privé Wandeling

Dokter Tinus Privé Wandeling

Nog steeds populair: DE DOKTER TINUS PRIVE WANDELING

Hij hield zes seizoenen lang miljoenen mensen aan de buis gekluisterd. U heeft ‘em ongetwijfeld wel eens gezien: Thom Hoffman in de rol van Dokter Martinus Elsenbosch, maar ook Jennifer Hoffman als Lisa en Tygo Gernandt als Ken Derks, de verwarde politieagent. De vaste kijkers kennen hen allemaal nog.

En ondanks dat de serie niet meer op het scherm verschijnt, is het aantal aanvragen voor een Dokter Tinus Privé Wandeling nog steeds groot. U gaat 75 minuten wandelen door Vestingstad Woudrichem (in de serie ‘Wourkum’ geheten) langs de mooiste setlocaties.

Bovendien wordt u getrakteerd op leuke en unieke weetjes over de populaire SBS-serie, die vanaf het begin al kon bogen op een hoge notering in de Top 10 van de meest bekeken tv-uitzendingen.

Gastvrouw Alice van Diejen trekt speciaal voor deze wandeling graag haar witte doktersjas aan om met u en uw gezelschap op pad te gaan als ‘Dokter Alice’. De Dokter Tinus Privé Wandeling is 365 dagen per jaar te boeken, vanaf 2 tot maximaal 12 personen. Vooraf reserveren is wel een absolute must!

foto Bij De Zalmvisser(Dokter Tinus wandeling)
2017-08-27 Ineke IJkenboom kunstig(DTPW)
IMG_1886 (Kopie)
klein Dokter Tinus voor politiebureau
foto Tinus en Liza aan het ijs(Dokter Tinus)
foto Tinus en Lisa in het bos na huwelijk(Dokter Tinus)

Wat andere klanten zeiden:

Monica Zeegers

Alice, we hebben genoten van jouw bevlogenheid tijdens de Dokter Tinus-tour. Je doktersjas maakt het geheel af.

Piet de Roo

De Tinus Wandeling was een groot succes. Bedankt voor je goede uitleg en geduld. Ik zal dit zeker aanbevelen bij iedereen die op zoek is naar een leuk groepsuitje.

Ineke Eijkenboom

Bedankt voor de geweldig leuke dag in Woudrichem. Zonder begeleiding van Dokter Alice hadden we het allemaal nooit kunnen vinden en ook de uitleg waardoor je van alles te weten komt was super!

Ingrid Koppelaar

Wij hebben een supermiddag gehad. De dames hebben genoten van alle uitleg die je ons gaf. Ook diegenen die nooit naar Tinus kijken, vonden het boeiend.