First Class Entertainment

Dokter Tinus Wandeling

Dokter Tinus Wandeling

Nog steeds populair: DE DOKTER TINUS WANDELING

Hij hield zes seizoenen lang miljoenen mensen aan de buis gekluisterd. U heeft ‘m ongetwijfeld wel eens gezien: Thom Hoffman in de rol van Dokter Martinus Elsenbosch (Dokter Tinus), maar ook Jennifer Hoffman als Lisa en Tygo Gernandt als Ken Derks, de verwarde politieagent.
De vaste kijkers kennen hen allemaal nog.

En ondanks dat de serie al enkele jaren niet meer op het scherm verschijnt, is het aantal aanvragen voor een Dokter Tinus Wandeling nog steeds groot.

Storyteller Alice van Diejen gaat dan ook nog met regelmaat op pad met mensen die graag herinneringen uit de serie op willen halen.
Een serie die terecht een “televisietopper”genoemd mocht worden en met regelmaat meer dan 1.000.000 kijkers per uitzending trok.

De wandeling duurt 75 minuten en voert u door Vestingstad Woudrichem( in de serie Wourkem geheten) en langs de mooiste setlocaties, het geheel voorzien van leuke en unieke weetjes over deze e populaire SBS-serie.

De Dokter Tinus Privé Wandeling is 365 dagen per jaar te boeken, vanaf 2 tot maximaal 12 personen.
Vooraf reserveren is wel een absolute must

First Class Events & Entertainment organiseert, creëert, adviseert en regisseert verrassende unieke, ludieke belevingsarrangementen en festiviteiten voor zowel bedrijven als particulieren en verzorgt daarnaast de boekingen van opvallende artiesten en attracties.