• 06-53840196 / 06-23753144
  • info@firstclasentertainment.nl

De Belgische bluessensatie Remko

Huiskamerconcert met:
DE BELGISCHE (DELTA) BLUES SENSATIE REMKO

De Belgische One Man Blues Band Remko brengt akoestische blues geïnspireerd op de oude Delta Blues en met name het songbook van Robert Johnson.

Dat doet hij op een enthousiaste manier met zowel slow als uptempo stukken.

Maar … daar blijft het niet bij: Remko lardeert elk nummer met een kort verhaaltje over de muziek of het ontstaan van een nummer. Boeiend en onderhoudend!

Remko gaat de blues niet ‘heruitvinden’. Hij laat structuur bestaan, maar geeft wel een persoonlijke draai aan elk nummer. Het concert mag terecht uniek worden genoemd. U moet Remko niet boeken voor lalalapubliek; wél voor luisterend publiek en echte bluesliefhebbers!

Hij blaast de legende Robert Johnson nieuw leven in, verhaalt over de mythe en zorgt voor rillingen met zijn interpretaties van de bekendste songs, waaronder “Me and the Devil blues”, “Walking Blues”, “Sweet Home Chicago”, Cross Road Blues” en ga zo maar door.

Iets horen? “Dust my blues”

foto Remko van Damme
Black Label@Narrenschip

Dit was Black Label@Narrenschip: Remko Vandamme plays the delta blues. Volgende week vanuit het verre Leuven : Isadore.Vrijdag 17 mei om 21u30 : Isadore - Het Narrenschip.Deuren open om 21u. Gratis toegang.

Geplaatst door Het Narrenschip Vaart op Zondag 12 mei 2019