First Class Entertainment

Battle of the Arrows

Battle of the Arrows

05Battle of the Arrows

Klinkt dat of niet? Hip, cool , ongevaarlijk, optimale beweging en 1.5 meter proof. Eigenlijk is het een kruising tussen handboogschieten, trefbal en paintball. Sommige noemen het Dodgebow, Shoot-Out of Archery-tag. Wij gewoon Battle of the Arrows of nog simpeler Slag om de pijlen.

Een ludiek, ongevaarlijk spel dat gespeeld wordt met pijlen die normaal ongevaarlijk zijn en geen blauwe plekken veroorzaken. Optimaal veilig dus.

Minimaal 8 personen; maximaal 32/40 personen die elkaar gaan bestrijden op een speelveld van 10 x 22 meter. Op het speelveld een aantal obstakels waarachter de spelers zich kunnen verschuilen terwijl er ook een schietvrije zone van 5 meter is ingebouwd.

Het programma start altijd met een korte clinic handboogschieten, waarbij er optimale aandacht wordt besteed aan veiligheid, het schieten met een handboog en de speluitleg van Battle of the Arrows.

Wil je het superspannend maken?
Zet dan (optioneel) een tactische rookbom in.
Totale duur activiteit 1,5 uur; met verschillende teams moeiteloos uit te breiden naar een middagvullend programma.

First Class Events & Entertainment organiseert, creëert, adviseert en regisseert verrassende unieke, ludieke belevingsarrangementen en festiviteiten voor zowel bedrijven als particulieren en verzorgt daarnaast de boekingen van opvallende artiesten en attracties.