• 06-53840196 / 06-23753144
  • info@firstclasentertainment.nl

Achtergrond – DAN GUITARMAN

Achtergrond – DAN GUITARMAN

Relaxte achtergrondmuziek op gitaar: DAN THE GUITARMAN

Eigenlijk is hij uniek: Danny Hilferink, 38 jaar oud en sinds zijn 18e blind door een ongeval. Een doorzetter pur sang die bewijst dat je veel kan bereiken met uren oefenen op de gitaar. Danny is na zijn ongeval niet bij de pakken neer gaan zitten. Integendeel. In de eerste plaats zit dan niet in zijn aard en daarnaast wil hij iedereen laten horen wat je met doorzetten kunt bereiken.

Voor de insiders: Danny stapte na 10 jaar over van een Les Paul op een Framus Strato, die geschikter is om een repertoire op te bouwen van nummers die hij zelf ook mooi vindt. Welke muziek dat zoal is? Nummers van onder andere The Shadows, ZZ en de Maskers, Mark Knopfler enzovoort. Mooie songs die ideaal zijn als achtergrondmuziek: nooit te hard en bovenal sfeervol. Bij uitstek geschikt voor gezellige gelegenheden waar mensen onder het genot van ‘niet-storende muziek’ bij elkaar zijn om te praten en daarbij niet gehinderd willen worden door te harde muziek.

Voorbeelden waar Danny perfect op zijn plaats is? Tijdens diners, openingen, in restaurants, maar ook de openingsact van tentoonstellingen is hem op het lijf geschreven. Op sommige plaatsen wordt hij zelfs al de Limburgse Jeff Healey genoemd. Een mooier compliment kun je toch niet krijgen?

Wat andere klanten zeiden:

LA OYA INDONESIA

Aanrader! Onze gasten genoten tijdens het diner van de mooie gitaarklanken van Dan the Guitarman.

GEMEENTE BEESEL / BeLeef Fair

In een kort maar krachtig optreden van 20 minuten liet Danny enkele instrumentale versies van bekende hits en minder bekende nummers horen. Hij bracht ze met veel verve. Jammer dat we slechts 20 minuten voor hem hadden ingeruimd.

MUZIEKCAFE DEN HEILIGE CORNELIUS

Danny heeft ons verrast met zijn mooie gitaarspel. Zijn muziekkeuze paste prima bij onze zaterdagborrel in het café.

RESTAURANT DE BEKKERIE

Danny paste perfect binnen de kaders van het kerstdiner zoals wij ons hadden voorgesteld. Daarnaast, en dat is nog belangrijker, was de waardering van onze gasten groot. Ze kwamen hem zelfs persoonlijk bedanken!