Hoe zit het ook alweer met bepaalde regelingen rondom een evenement? Zijn er nog zaken die ik over het hoofd zie? Wat mag ik écht niet vergeten bij het organiseren van mijn festiviteit? Alice en Herman zijn uw ideale eventmanagers/ sparringpartners. U zult er gegarandeerd wijzer van worden. Een afspraak is snel gemaakt.

Een eventmanager nodig?

Soms zijn er van die momenten dat u denkt: Voor dit project zou ik best de deskundige hulp van een eventmanager kunnen gebruiken … Er zijn nu eenmaal situaties die extra begeleiding nodig hebben. Omdat u er zelf niet aan toekomt of te weinig ervaring mee heeft. Of omdat u zeker wilt weten dat uw evenement perfect van de grond komt.

Dan is wat hulp van buitenaf helemaal geen gek idee. Hulp die u ontstresst en ontzorgt en die er mede toe bijdraagt dat uw uitje, bedrijfsactiviteit of festiviteit vlekkeloos zal verlopen.

Alice & Herman van Diejen staan dan graag tot uw beschikking. Beiden beschikken over jarenlange ervaring in het entertainmentvak. Zij zijn met recht een paar door de wol geverfde organisatoren die u met raad en daad kunnen bijstaan.

Een ander voordeel van al hun praktijkervaring is dat zij door de jaren heen heel wat connecties hebben opgebouwd en daardoor veel ingangen kennen. Doordat ze over uitgebreide knowhow beschikken, kunnen zij die prima adviseur zijn naar wie u op zoek bent.

Het werk van een eventmanager is heel uitdagend en gevarieerd. Dat maakt dat wij er al jaren enthousiast over zijn. Wat daarnaast nog van groot belang is? Dat een eventmanager stressbestendig is, zich niet ‘gek laat maken’ en alle ins en outs kent die bij het organiseren van een event komen kijken. En dat zijn er heel wat! Gelukkig zijn dat allemaal eisen waaraan Alice en Herman ruimschoots voldoen.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Hulp nodig? Of gewoon eens samen sparren over uw festiviteit? Bel Alice en/of Herman.